Crna kronika

POLICIJA INTERVENIRA U UVALI Prijavljen muškarac koji je bludničio pred prolaznicima

POLICIJA INTERVENIRA U UVALI Prijavljen muškarac koji je bludničio pred prolaznicima

Šetali smo se sa psom od Uvale Lapad prema Hotelu Adriatic kad je prošao ispred nas. Sjeo je, skinuo gaće i počeo se samozadovoljavati. Nismo u tom trenutku znali kako reagirati – ispričali su nam uznevjereni sugrađani o muškarcu koji ih je u nedjelju popodne pratio tijekom šetnje Uvalom Lapad i koji se pred njima samozadovoljavao.

Kako su nam objasnili, pokušali su ga se otarasiti, krenuli su dalje, ali on je nastavio za njima.

– Sjeo je na drugo mjesto, ali se maknuo kad je došao jedan stariji gospodin. Kad je on otišao, opet se vratio. Pokušali smo se maknuti dalje, međutim nije pomoglo. Odlučili smo otići i dati mu do znanja da ga vidimo. On nije reagirao. Imao je zaštitnu masku preko lica i naočale pa ga nismo mogli prepoznati. Čak je u jednom trenu sjeo pokraj djece na plaži – nastavili su za DuList Dubrovčani.

Iz PU dubrovačko-neretvanske poručili su nam kako je u PP pristupila osoba koja prijavljuje događaj.

– Na temelju tih informacija i informacija koje su objavljene na društvenim mrežama policijski službenik će provesti policijsko istraživanje – iznijeli su.

Naime, o nepoznatom muškarcu oglasile su se i majke okupljene u Facebook grupi Mame iz Dubrovnika koje su svoje članice upozorile uz poruku: ‘Drage mame, ovaj manijak se vrti po Sunsetu i samozadovoljava! Pazite na svoju djecu! Nažalost, nisam ga uspjela slikati izbliza, zakamuflirao se, stavio je naočale, kačket i masku!’.

Foto: Čitatelj

POLICIJA INTERVENIRA U UVALI Prijavljen muškarac koji je bludničio pred prolaznicima

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist