Kultura

Polaznice radionice fotografije za društvene mreže izložile radove u Bunić-Kabogi

Polaznice radionice fotografije za društvene mreže izložile radove u Bunić-Kabogi
oznorCOBR

Izložba najboljih radova polaznica šestodnevne radionice fotografije za društvene mreže koju je, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, vodila mlada splitska fotografkinja Glorija Lizde održana je proteklog četvrtka u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Polaznice fotoradionice Ivona Bošnjak, Romana Knežević, Ana Kusalo, Nina Maršić, Ida Mihaica, Ivana Mitrović, Mara Šačić i Monika Vodenac, kroz teorijski i praktični dio upoznale su se s različitim tehnikama fotografije za društvene mreže. Koristeći kameru na svojim pametnim telefonima, fotografirale su u različitim svjetlosnim uvjetima, komponirale i obrađivale fotografije. Radovi polaznica također su objavljeni i u sklopu online izložbe koja na Instagram profilu igre.u.kabogi.

Iduća edukativna radionica za mlade u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, održat će se početkom lipnja, a radi se o radionici glume za srednjoškolce i studente koju će voditi Ozren Grabarić.

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist