Kultura

Polaznice radionice fotografije za društvene mreže izložile radove u Bunić-Kabogi

oznorCOBR

Izložba najboljih radova polaznica šestodnevne radionice fotografije za društvene mreže koju je, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, vodila mlada splitska fotografkinja Glorija Lizde održana je proteklog četvrtka u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Polaznice fotoradionice Ivona Bošnjak, Romana Knežević, Ana Kusalo, Nina Maršić, Ida Mihaica, Ivana Mitrović, Mara Šačić i Monika Vodenac, kroz teorijski i praktični dio upoznale su se s različitim tehnikama fotografije za društvene mreže. Koristeći kameru na svojim pametnim telefonima, fotografirale su u različitim svjetlosnim uvjetima, komponirale i obrađivale fotografije. Radovi polaznica također su objavljeni i u sklopu online izložbe koja na Instagram profilu igre.u.kabogi.

Iduća edukativna radionica za mlade u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, održat će se početkom lipnja, a radi se o radionici glume za srednjoškolce i studente koju će voditi Ozren Grabarić.

Pročitajte još

Uskoro ćemo uživati u desetom izdanju festivala ‘Dubrovnik u pozno ljeto’

Dulist

Igre se pridružuju obilježavanju 750 godina od proglašenja Statuta

Dulist

U SPONZI Otvorena izložba ‘Nikad viđeno’ velikana dubrovačkog slikarstva Josipa Pina Trostmanna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija