Crna kronika

POKUPILI PAKET KRAJ AUTOBUSNE STANICE Trojac ‘pao’ sa 600 grama marihuane

POKUPILI PAKET KRAJ AUTOBUSNE STANICE Trojac 'pao' sa 600 grama marihuane

U večernjim satima subote, 8. svibnja, policijski službenici su na području općine Župa dubrovačka, u blizini autobusne stanice, uočili sumnjivi paket.

Nadzorom paketa, nakon izvjesnog vremena uočili su da se u njegovoj neposrednoj blizini zaustavilo osobno motorno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka iz kojeg su izišli 23-godišnjak i 38-godišnjakinja, koji su uzeli paket i vratili se u vozilo kojim je upravljao 39-godišnji muškarac, kod kojeg je pronađena manja količina marihuane te je odbio testiranje na droge. Također je utvrđeno da mu je poništena vozačka dozvola. Iste večeri, spomenuti trojac je uhićen i doveden u prostorije policije.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se u paketu nalazilo 600 grama droge marihuane koja je uz potvrdu oduzeta.

U jutarnjim satima nedjelje, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, izvršena je pretraga obiteljske kuće 39-godišnjaka kod kojeg su pronađene 4 drobilice i manja količina marihuane. Također, temeljem naloga istog suda, jučer, tijekom popodnevnih sati izvršena je pretraga stana kojim se koristi 38-godišnjakinja kada je pronađena manja količina speeda i digitalna vaga, dok pretragom obiteljske kuće 23-godišnjaka nisu pronađeni predmeti prekršaja ni kaznenog djela. Sve pronađeno je uz potvrdu oduzeto, a protiv spomenutog trojca policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist