Grad

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Collage novo bocaliste

Grad Dubrovnik pokrenuo je javnu nabavu za odabir izvođača radova za projekt izgradnje boćališta u Gospinom polju. Riječ je o terenu s istočne strane zgrade Sportske dvorane koje će na ovaj način ispuniti potrebne uvjete za održavanje domaćih utakmica u hrvatskoj boćarskoj ligi i Superligi. Ujedno će omogućiti dubrovačkim klubovima regularne uvjete sukladno Propozicijama o boćalištima.

– Projektom se planira uređenje boćališta unutar montažne hale koja će biti podijeljena na dva dijela – prostor za igru, koji obuhvaća četiri terena, spremište, tribine za gledatelje te prostor za igrače i suce i prostor za druženje u kojem će biti smještena kuhinja, spremište, WC te ulaz za igrače i suce. Svlačionice i sanitarije za igrače nalazit će se u montažnim kontejnerima pored hale – napisali su iz Grada.

Dodaju kako je procijenjena vrijednost radova 320 tisuća eura bez PDV-a, a rok za dostavu ponuda je 22. travnja 2024. godine. Početak radova planiran je krajem svibnja. Uz to će se Odlukom Gradskog vijeća, budući novi boćarski dom nositi ime Đura Miletića, prerano preminulog sugrađanina, djelatnika Linđa i boćara, po kojem se već ove i Međunarodni boćarski turnir.

Foto: Grad Dubrovnik

 

Pročitajte još

POHVALNA AKCIJA ŽUPE SV MIHAJLA Kupljen prijeko potreban uređaj za rano otkrivanje autizma

Dulist

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist