DuList IN

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednu

naslovna kinematografi

Ovog tjedna očekuje vas uzbudljivi kino program.
Od petka, 20. rujna u Kino Slobodu stiže sinkronizirana animirana akcija “Transformers: Početak”, koja će pokazati kako su Optimus Prime i Megatron od braće po oružju postali smrtni neprijatelji. Kad je prvi film franšize Transformers izašao 2007. godine, mnogi su bili skeptični u projekt koji je donosio velike robote na velike ekrane pod režijom Michaela Baya. Skepticizam se pokazao neopravdanim jer film se pokazao kao veliki hit i pokrenuo je franšizu koja je s preko zarađenih 5 milijardi dolara danas jedna od najuspješnijih u filmskom svijetu.

Novi kino tjedan donosi triler “Smrtonosni susret” od producenata hvaljenih filmova “Barbarian” i “Late Night with the Devil“. Pametan i neumoljiv triler koji iznenađuje publiku na svakom koraku i drži vas na rubu sjedala! Ništa nije kako se čini kada se izopačena jednonoćna avantura pretvori u brutalan niz ubojstava serijskog ubojice.

“Supstanca” križanac crne komedije i body horrora redateljice Coralie Fargeat, priča je o glumici koja se podvrgava eksperimentalnom tretmanu kako bi razvila novu, mlađu i ‘poboljšanu’ verziju sebe. Film je izazvao senzaciju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je nagrađena za najbolji scenarij, a pod lupu javnosti ponovno je vratila Demi Moore u možda i najboljoj ulozi karijere.

Od repriznih naslova na programu od četvrtka je i dalje “Kind of kidness”, “Bubimir bubimir”, “Girl you know it’s true”.

Detaljan program pronađite ovdje.

Pročitajte još

HUMANITARNI KONCERT U ZAGREBU Jusići pjevaju Jusića

Dulist

[FOTO] 10 godina Andrea Zvono boutique-a i 15 godina od početka modne priče

Dulist

Dvostruko slavlje Andree Zvono

Dulist