Kultura

‘Pogledaj bliže sve što leti, pliva i gmiže’ na igralištu kraj OŠ Montovjerna

Drugi ciklus projekta Kultura u điru započinje ove subote, 5. rujna 2020. u 18 sati na igralištu ispred Osnovne škole Montovjerna edukativno kreativnim programom Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik pod nazivom ‘Pogledaj bliže sve što leti, pliva i gmiže’. Cilj programa je prenositi znanje o prirodnoj baštini koja nas okružuje, informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području muzejske djelatnosti te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja. Sudionici će imati mogućnost upoznati se s načinom prikupljanja, čuvanja i prezentiranja muzejske građe, a najmlađe posjetitelje očekuju edukativni listići i obilje prirodoslovne zabave. Program će voditi kustosice i muzejska pedagoginja Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik.

-Partneri u projektu Kultura u điru su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i gradski kotari/mjesni odbori. Građani su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih mjera održavajući fizički razmak – ističu iz Prirodoslovnog muzeja.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] IZMEĐU VRATA OD PILA Otvorena jedinstvena pop-up izložba Iris Lobaš Kukavičić

Dulist

[VIDEO] Koncertna poslastica dubrovačkih simfoničara uz Svjetski dan glazbe

Dulist

BESPLATAN KONCERT Pop-rock, filmska, jazz i latino glazba večeras ispred sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija