Sport

PODRŽITE GA SVOJIM GLASOM Miho Španja u izboru za paraolimpijca desetljeća!

Čast je i ogromna privilegija naći se u odabranom društvu s europskim i svjetskim prvacima, kao i nositeljima paraolimpijskih medalja – napisao je proslavljeni dubrovački paraolimpijac Mihovil Španja. On se, naime, našao, u društvu 11 sportašica i sportaša, koji su ušli u izbor za paraolimpijca desetljeća Allianza i Hrvatskog paraolimpijskog odbora.
Uz našeg Španju tu su Bruno Bošnjak, Branimir Budetić, Helena Dretar Karić, Darko Kralj, Anđela Mužinić, Sandra Paović, Mikela Ristoski, Dino Sokolović, Velimir Šandor i Zoran Talić.
Svoj glas možete dati samo jednom sportašu do najkasnije 28. siječnja 2021., a pobjednik će se proglasiti 4. veljače 2021. Glasati možete ovdje.
-Povodom desetogodišnje suradnje s Hrvatskim paraolimpijskim odborom, pozivamo Vas da izaberete svog najboljeg paraolimpijca ili paraolimpijku cijelog desetljeća! Svi nominirani sportaši i sportašice imaju jednu zajedničku karakteristiku – u proteklom desetljeću osvojili su medalju na Paraolimpijskim igrama i bili su spremni svoju inspirativnu priču podijeliti s vama.
A upravo ćete vi odlučiti o pobjedniku, odnosno najboljem sportašu ili sportašici desetljeća! – napisali su iz Allianz Hrvatske.

Pročitajte još

CICIJELJ ZA JUBILEJ Velikih 200 najboljeg strijelca NK GOŠK – Dubrovnik 1919

Dulist

TEPŠIĆ SREBRNIM KOŠARKAŠICAMA’ Ostanite i dalje vrijedne, ambiciozne i uporne kao i do sada’

Dulist

Ekipa PK Juga osvojila 11 medalja na Jadran Grand prixu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija