Zanimljivosti

Podržimo učenike Osnovne škole Slano na Festivalu uličnih igrokaza!

Učenici 4. razreda Osnovne škole Slano uz mentorstvo učiteljice Nataše Pasković prijavili su se na Festival učeničkih igrokaza ‘POZOR! Plivamo na sceni 10’ u organizaciji dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Zajednički su pripremili igrokaz pod nazivom ‘Jutro mravlje kraljice’ dok je učenik Josip Burić nastupio s monologom ‘Kako sam zbog jedne zadaće zavolio školu’. Iako je prvotni plan bio zamišljen da se festival održi uživo na kazališnim daskama, zbog situacije s koronavirusom odlučeno je da se ipak održi u online okruženju od 7. do 11. lipnja.

-Jedna od nagrada koja će se podijeliti na ovom festivalu bit će i nagrada publike, odnosno najgledaniji video igrokaza će je osvojiti. Stoga pozivamo sve učenike, roditelje, nastavnike, posjetitelje mrežnih stranica OŠ Slano da podržimo naše četvrtaše u osvajanju i ove nagrade. Gledajući realno, koliko su truda i ljubavi uložili u pripremanje igrokaza kao i snimanje istog svakako zaslužuju našu podršku. Link njihovog nastupa  nastojte dijeliti po svim društvenim mrežama svojim prijateljima i poznanicima, pozivajući i njih na daljnje dijeljenje i podršku. Sretno četvrtaši – ističu iz OŠ Slano.

Virtualna pozornica Dokkice na kojoj će se moći gledati snimke igrokaza nalazi se ovdje.

Pročitajte još

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija