DuList IN

Pločanka među Top 10 na svjetskom izboru za Miss turizma

Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, 31. kolovoza 2014. godine

Svjetski izbor za Miss Turizma Svijeta održan je prije nekoliko dana u Malacci u Maleziji. Pobjedila je predstavnica Tajlanda, a pratilje su predstavnice Srbije i Velike Britanije, a hrvatska predstavnica Zrinka Kučinić iz Ploča uvrstila se među prvih deset ljepotica iz cijelog svijeta na svjetskom izboru za Miss Turizma svijeta.

Lijepa Zrinka studentica je druge godine Pravnog fakulteta iz Splita, a lentu najljepše ponijela je prošle godine u Poreču. Hrvatska delegacija boravila je u Maleziji tri tjedna, a vlasnik licence za Hrvatsku, Boris Kosmač, dobio je počasno mjesto kao jedan od deset svjetskih sudaca u programu na finalu te je predao jednu od lenti.

‘Nadamo se da će uskoro i naša predivna Hrvatska biti domaćin ovako prestižnog svjetskog izbora i pokazati svijetu svoje ljepote i turistički potencijal’, rekao je Kosmač, presretan dobrim plasmanom naše Miss. Inače, hrvatske predstavnice već godinama sjajno prolaze na ovom prestižnom izboru, pa je tako prošlogodišnja predstavnica Jelena Katarina Kapa postala pratilja Miss Turizma Svijeta u Venezueli, prenosi Dnevnik.hr.
Inače, Zrinka je pobijedila i na natjecanju za Miss Dubrovačko-neretvanske županije u ljeto 2014. godine. gdje je ponijela lentu Miss fotogeničnosti, ali i Miss Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist