DuList IN

PLESNI STUDIO STEP’N JAZZ Evo tko je osvojio nagrade na Svjetskom prvenstvu!

Step'n Jazz Svjetsko prvenstvo

Plesni Studio Step ‘n Jazz je od 2. do 6. prosinca sudjelovao na svjetskom prvenstvom u stepu u njemačkom gradu Riesi.

-Otputovali smo s blizu 40 plesača i sudjelovali u raznim kategorijama sa 20 koreografija. Na samom natjecanju je sudjelovalo oko 1500 stepera iz 18 država. U svim kategorijama se plesalo u više krugova, naše juniorke su, na primjer, morale plesati svoja sola čak 4 puta da bi uopće izborile mjesto u finalu. Naša djeca su se ‘dočepala’ srebra u kategoriji step trio i juniorke također srebro u kategoriji step duo – kažu iz studija.

U djecjoj kategoriji su pak izborili finale u svim kategorijama na što su iznimno ponosni.

Ovo prvenstvo ćemo svakako pamtiti kao najbolje u povijesti kluba što se tiče rezultata ali ono što nas uvijek najvise veseli je duh naših plesača koji na svakom natjecanju predstavljaju naš Grad na najljepši mogući način – kažu, te dodaju:

Htjeli bismo ovim putem zahvaliti Gradu Dubrovniku, Turističkoj zajednici Dubrovnik, Općini Župa i svim ostalim sponzorima na podršci što su financijski bar malo olakšali odlazak naših plesača na ovo prvenstvo. Velika zahvala i svim roditeljima, posebno onima u garderobi sto nas podržavaju – kažu.

16.12. se održava dječja plesna predstava ‘Božićna ćakula’ u kinu Sloboda, pa ovim putem pozivaju sve građane da dođu gledati i podržati naše svjetski okićene plesače!

U novoj godini kreću s novom natjecateljskom sezonom i pripremaju se za nova dva državna natjecanja koja se održavaju u Zagrebu i na Rabu. Također primaju nove članove u svim grupama od 1. mjeseca.

A evo i razultata:
2.mjesto juniori dua Deša Kelez i Linda Rikalo
2.mjesto djeca trio Nika Lazo, Mia Kužnin i Lana Urlić
Finale:
5.mjesto juniori sola Deša Kelez
5.mjesto djeca duo Mia Kužnin i Lana Urlić
5.mjesto djeca mala grupa Mariachi
5.mjesto djeca formacija Afrika
6. mjesto juniori sola Linda Rikalo
6. mjesto djeca sola Mia Kužnin
7. mjesto djeca sola Lana Urlić

Čestitke svim plesacima kluba koje su ponosno predstavljali Dubrovnik i Hrvatsku na prvenstvu:
Ana Moretić, Ana Šoletić, Ana Kolić, Kristina Matušić, Vesna Galjuf, Katarina Brbora, Deša Kelez, Linda Rikalo, Ana Bupić, Petra Šoletić, Farah Bilalović, Maris Brbora, Lara Cular, Mihael Tošić, Gracija Filipović, Ana Galjuf, Laura Ficović, Karmen Duras, Lina Braica, Lorena Madeško, Nika Vuličević, Lana Urlić, Mia Kužnin, Nika Lazo, Marta Miloslavić, Lena Barišić, Mia Pezo, Lea Madeško, Nika Surjan, Klaudia Lujić, Antea Sagrestano, Ema Sušić, Nikolina Papac, Mia Puhjera, Vlaho Srijense.

Pročitajte još

Baby Lasagna nakon prolaska u finale: ‘Dragi Hrvati, nadam se da ste ponosni’

Dulist

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo