Aktualno

PJEŠICE OD VUKOVARA DO PELJEŠKOG MOSTA Varaždinski branitelji stigli do cilja!

Četvorica varaždinskih branitelja, koji su se prije više od mjesec dana iz Vukovara zaputili pješice do Pelješkog mosta – stigla su na cilj! Riječ je, podsjetimo, o četvorici hrvatskih branitelja, veterana, časnika i dočasnika HV-a u mirovini Nenadu Kamenaru, Božidaru Sambolecu, Miljenku Vargi i Krasnodaru Špoljariću, koji se na ovaj način željeli obilježiti otvaranje Pelješkog mosta i konačno cestovno spajanje istoka i juga Hrvatske. Putem su prošli važne gradove i mjesta iz Domovinskog rata, gdje su se poklonili i zapalili svijeće svim poginulim hrvatskim braniteljima, da bi danas 26. srpnja 2022. I došli do cilja – Pelješkog mosta koji konačno spaja Hrvatsku.
Rano jutros prvi su prošli Pelješkim mostom s ponosom, ali i vojničkom suzom u oku, u mislima i u srcu zajedno sa svim svojim suborcima koji su sanjali taj dan.
O njihovom dolasku oglasio se na društvenim mrežama I načelnik Općine Janjina Vlatko Mratović.
-Dočekali smo Hrvatske branitelje, koji su propješačili 1125 kilometara od Vukovarskog vodotornja do Pelješkoga mosta – poručio je uz popratnu fotografiju.

Foto: Facebook/Vlatko Mratović

Pročitajte još

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Od četvrtka do subote nema opasnosti od toplinskog vala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija