Sport

PING PONG PRVENSTVO DUBROVNIKA Šarić, Venier i Gleđ najbolji pojedinci nakon trećeg kola!

PING PONG PRVENSTVO DUBROVNIKA Šarić, Venier i Gleđ najbolji pojedinci nakon trećeg kola!

Odigrano je treće kolo Prve lige 43. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Nakon ovog kola, na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 6 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 6, a treća je ekipa Lapad kolor s osvojenih 6 boda. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Marko Šarić (Marikolor), Marko Venier (Marinkolor) i Damir Gleđ (Orlando). Najbolji parovi nakon 3. kola su Joško Martinović / Ivana Vidojević (Lapad kolor), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ).

Ekipa Šampinjoni ZLD u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME koja je otkazala sudjelovanje na natjecanju prije prvog kola, i tako dobila je ovaj susret 7:0 bez igre.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Goran Raspopović donio je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Darko Božić i Marijo Obrovac.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Luka Kulaš donio je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta dok je Ivana Vidojević donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Joško Martinović i Ivana Vidojević. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Nedjeljko Ogresta i Ivica Petković, donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su braća Dario i Ivica Petković.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Milo Stražičić donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Jure Volarević.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Barbara Vlahović i Marko Venier donijeli su svatko po dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist