Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Odigrano je četvrto kolo Prve i Druge lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 4. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milanom Rezo. U pobjedničkoj ekipi Siniša Desnica, Branko Golik i Milan Rezo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Joško Martinović.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Ivo Šarić donio je isto tako dvije pobjede uz dva izgubljena seta dok je Pavle Radonić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Pavle Radonić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Ivan Simović.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Jurica Prpić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz svaki po dva izgubljena seta.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede, ali uz 2 izgubljena seta dok je Lidija Vranješ donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Jure Volarević.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Antom Jupek. U pobjedničkoj ekipi Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta dok je Marinko Matulović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Robert Kralj.

U četvrtom kolu ekipa Luka Sorkočević je bila slobodna.

Nakon 4. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 8 bodova, druga je ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 7 bodova i treća je ekipa Soul caffe s osvojenih 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Ante Jupek (Dr Čolić) i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Robert Kralj / Goran Raspopović (Aragosa travel).

U 4. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu JUB rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustila je tri seta. U pobjedničkoj ekipi Vinko Ivičević, Šimun Lukačević i Patrik Soldo ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Luka Kulaš.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Antun Pendo (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Antonio Maslać donio je isto tako dvije pobjede uz dva izgubljena seta dok je Nora Bećir donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa XYZ pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 6:1. Najbolja igračica susreta bila je Marija Štaka (XYZ) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Leona Čupić, Ivona Protrka i Ivan Radonić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru su donijeli Ivona Protrka i Ivan Radonić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Baldo Dobrašin.

Ekipa Tropic Thunder pobijedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Dubravkom Andrijić. U pobjedničkoj ekipi Dubravko Andrijić i Goran Brajković donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede svaki bez izgubljenog seta ali nešto slabijim omjerom dobivenih poena.

Nakon 4. kola u 2. Ligi na prva dva mjesta nalaze se ekipe Tropic Thunder i The dream team s osvojenih 8 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Ceresit s osvojenih 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Antonio Maslać (The dream team) i Goran Brajković (Tropic Thunder).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Ivona Protrka / Ivan Radonić (XYZ).

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist