Sport

‘PING PONG’ LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

'PING PONG' LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

Odigrano je 11. kolo Prve i Druge lige 42. Prvenstva u Dubrovniku u stolnom tenisu.

Nakon 11. kola u Prvoj ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 20 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 19 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 18 bodova.

U 11. kolu Prve lige ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić iz Marinkolora koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Barbara Vlahović dobila jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, Ante Jupek, Marinko Matulović i Filip Mikulić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Vlaho Car.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Milo Stražičić je dobio dvije pojedinačne partije isto bez izgubljenog seta dok je Božo Čavala dobio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Milo Stražičić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Jure Volarević.

Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Drago Kasač je dobio dvije pojedinačne partije uz dva izgubljena seta dok je Josip Dedo donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Dedo i Goran Raspopović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Joško Martinović.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Siniša Desnica koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Ivo Miličić i Milan Rezo donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo.

U jedanaestom kolu ekipa Šampinjoni je bila slobodna. Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić). Najbolji parovi nakon 11. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Nakon 11. kola u Drugoj ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 21 bodova, The dream team se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 20 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 20 bodova.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 5:2. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (The dream team) koja je svojoj ekipi donijela dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igračice susreta, Petra Raos i Antun Pendo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru u pobjedničkoj ekipi donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Nikola Radonić i Dominik Zglav.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Slobodan Ljepava je isto donio dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Dragan Bodiroga donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dragan Bodiroga i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Nina Markoni.

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu JUB rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Šimun Lukačević (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Mario Mozara osvojio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo. U poraženoj ekipi, Luka Kulaš ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Franko Torić.

Ekipa OŠ Gruda Gruda pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Baldo Dobrašin (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Ivan Ban i Mario Đuka osvojili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi, Ivona Protrka i Marija Štaka ostvarile su svaka po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Ivona Protrka i Ivan Radonić.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Šimun Lukačević (Ceresit). Najbolji parovi nakon 11. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB).

Pročitajte još

Iva Oberan osvojila broncu na Grand Slamu u Dushanbeu!

Dulist

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist