Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

Poznati su rezultati 11. kola 44. prvenstva u stolnom tenisu Dubrovnik (1. liga).

Ekipa Marinkolor pobijedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena dok je Josip Martinović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga. Ekipa Tropic Thunder igrala je s dva igrača tako da su partije trećeg igrača pisane kao poraz bez igre.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Šampinjoni Konavle rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Darko Božić i Maro Šimunović ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Vedran Đurđević ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena.

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Filip Mikulić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Nakon 11. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 22 boda, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 21 bodova i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 19 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Marko Venier (Marinkolor), Marko Šarić (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Utakmica između ekipa Lapad kolor i Orlando odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Utakmica između ekipa The Dream Team i Aragosa travel odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Pročitajte još

Aria Daniel Dinata novi je igrač Badminton kluba Dubrovnik

Dulist

PRVENSTVO HRVATSKE Barbari Janičić bronca, potvrdila reprezentativni status

Dulist

Elvis Fatović s Barcelonetom osvojio Španjolski kup

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija