Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

Poznati su rezultati 11. kola 44. prvenstva u stolnom tenisu Dubrovnik (1. liga).

Ekipa Marinkolor pobijedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena dok je Josip Martinović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga. Ekipa Tropic Thunder igrala je s dva igrača tako da su partije trećeg igrača pisane kao poraz bez igre.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Šampinjoni Konavle rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Darko Božić i Maro Šimunović ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Vedran Đurđević ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena.

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Filip Mikulić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Nakon 11. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 22 boda, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 21 bodova i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 19 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Marko Venier (Marinkolor), Marko Šarić (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Utakmica između ekipa Lapad kolor i Orlando odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Utakmica između ekipa The Dream Team i Aragosa travel odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr