Sport

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor i Soul caffe u finalu

'PING PONG' LIGA Marinkolor i Soul caffe u finalu

U gradskoj stolnoteniskoj ligi odigrano je polufinale doigravanja za prvaka, u kojima su Marinkolor i Soulcaffe izborili mjesto u finalu.

Marinkolor je OŠ Cavtat Konavljanin izbacio s 2:1 u mečevima. Najprije je Marinkolor slavio s 5:2, potom su Cavtaćani uzvratili s 5:0, a u trećem meču Marinkolor je upisao drugu pobjedu (5:0) te izborio plasman u finale 39. Prvenstva Dubrovnika. Drugi sudionik finala je Soul caffe, koji je bio dvaput s po 5:1 uspješniji od Geoplana.

U 2. ligi odigrano je 19. kolo. Dubrovnik je sa 6:4 svladao Samo lagano, Luka Sorkočević je s 8:2 dobio Lapad Kolor, dok meč Eurokarbona i OŠ Grude nije odigran zbog spriječenosti Konavljana. Dubrovnik je vodeća drugoligaška momčad s 53 boda, dva više od Luke Sorkočevića te 11 više od Eurokarbona.

Najbolji pojedinci nakon 19. kola su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Frano Martić i Maroje Lalić, a najbolji parovi Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik), Andrej i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) te Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda).

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist