Sport

PETO MJESTO Tri pobjede i dva poraza za Oberan na Grand slamu u Azerbajdžanu

PETO MJESTO Tri pobjede i dva poraza za Oberan na Grand slamu u Azerbajdžanu

Župska judašica Iva Oberan osvojila je 5. mjesto na IJF Grand Slamu u Azerbajdžanu.

Težak zadatak je imala u borbi za broncu kategorije -63kg, s druge strane bila je neugodna predstavnica zemlje izlazećeg sunca, Utana Terada. Još jednom Oberan je pokazala sjajnu fizičku pripremu, ali Japanka se bolje snašla u produžecima te sa zahvatom držanja došla do zlatnog boda koji joj je donio brončanu medalju.

Pet borbi za Oberan na Grand Slamu, tri pobjede i dva poraza. Slavila je danas protiv Esmigul Kuyulove (KAZ), Sara Lisciani (ITA), Szofi Ozbas (HUN). Prvi poraz je upisala u četvrtfinalu protiv prve nositeljice kategorije, Britanke Lucy Renshall i na kraju u borbi za broncu protiv Terade (JPN).

-Zadovoljna sam što sam pokazala danas kroz svoje borbe, mislim da sam bila koncentrirana tijekom cijelog dana što je bilo ključno do dolaska u borbu za medalju. Drugo peto mjesto u dva tjedna (op.a. Grand Slam Abu Dhabi), naravno da mi je žao radi poraza za brončanu medalju, ali to su novi bodovi i stvarno mogu biti zadovoljna kako sam odradila. Sada slijedi mala pauza, a onda pripreme za posljednji turnir u sezoni IJF Masters – dodala je za kraj Oberan.

Foto: Gabriela SABAU (IJF)

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist