Aktualno

Perak u zatvoru!

Maro Perak već je mjesec dana u zatvoru. Kako ekskluzivno donosi novi broj tjednika duList, dubrovački ultimate fight borac

i predsjednik Ultimate Fight Cluba 'Gladiator' od 9. siječnja 2012. godine u dubrovačkom je zatvoru, na izdržavanju kazne zatvora u trajanju od 6 mjeseci.

– Osuđenik Maro Perak, sin Đura iz Dubrovnika, a koji je presudom Općinskog suda u Dubrovniku od 16. svibnja 2011., a koja odluka je preinačena presudom Županijskog suda u Rijeci od 7. rujna 2011. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, zbog kaznenih djela iz čl. 98. u vezi sa čl. 102. i čl. 99. st. 1. KZ, stupio je na izdržavanje kazne zatvora dana 9. siječnja 2012. i to u Zatvor u Dubrovniku – odgovorio je na upit duLista zamjenik glasnogovornice Županijskog suda u Dubrovniku, sudac Đorđo Benussi.
 
Nepravomoćnom presudom Općinskog suda u Dubrovniku Maro Perak je, prisjetimo se, zbog sukoba, koji se u listopadu 2009. godine dogodio u blizini tadašnjeg noćnog kluba Factory, bio proglašen krivim za teško ozljeđivanje dviju maloljetnih i jedne mlađe punoljetne osobe. Izrečena mu je jedinstvena kazna zatvora od šest mjeseci, koju je Općinski sud u Dubrovniku zamijenio radom za opće dobro na slobodi u trajanju od 60 radnih dana uvažavajući niz olakotnih okolnosti.

No, Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku uložilo je žalbu na nepravomoćnu presudu, predmet je dodijeljen Županijskom sudu u Rijeci, koji je nepravomoćnu uvjetnu presudu preinačio na vremensku kaznu od šest mjeseci zatvora.
 

Pročitajte još

Brodovi prema Lokrumu ipak će zaploviti sutra

Dulist

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik osvaja medalje na natjecanju festivala Biser mora

Dulist

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija