Vaše vijesti

PARKING U HLADNICI (2) Dubrovčanin verbalno napadnut i istjeran s parkinga

PARKING U HLADNICI (2) Dubrovčanin verbalno napadnut i istjeran s parkinga

Gotovo ista priča samo bez financijskih poteškoća dogodila se i našem sugrađaninu koji je potaknut jučerašnjom pričom o bušenju guma ipak htio ostati anoniman.

Kako ističe, prilikom dolaska više puta na isti parking bio je verbalno napadnut i primoran pomaknuti svoje vozilo sa više parking mjesta u Ulici Josipa Kosora 4. Nakon višednevnog dolaska na taj parking, iako naš sugrađanin živi u Hladnici, verbalno je napadnut od dotične ‘gospođe’ koja pak, tvrdi on, izdaje apartman na kraju Ulice Josipa Kosora 4.

Iako je prilikom prvog upozorenja od dotične ‘gospođe’ uklonio svoje vozilo s mjesta koje dotičnoj predstavlja privatan parking za goste, prilikom ponovnog dolaska na isti parking, ali ne na tu istu poziciju (pored apartmana dotične), bio je ponovno verbalno upozoren da je to ‘parking za stanare zgrade’!?

Bila je to, kaže, kap koja je prelila čašu u iskvarenom pogledu dotične ‘gospođe’ koja je inače u godinama, izdaje apartmane te je čvrstog mišljenja da onaj dio parkinga u Ulici Josipa Kosora 4 pripada samo njoj ili pak stanarima zgrad(a)e.

Istina, naš anonimni čitatelj, kako kaže, nije bio siguran da je to privatan parking, u više navrata kontaktirao je službenike Sanitata koji su sa sto postotnom sigurnošću ustvrdili da je parking besplatan te da nije ‘privatan’, odnosno, nije u vlasništvu zgrade te pojedine osobe.

– Trebalo je već odavno upozoriti na ovaj nemili događaj, bušenje guma NEDUBROVČANIMA je samo odraz nekulture dotične ‘gospođe’ koja čini se, nakon verbalnog napada te tjeranja rođenog Dubrovčana sa slobodnog parkinga ,i dalje ‘kolo vodi’ na jednom od malobrojnih parking mjesta koja se u našem gradu i dalje ne plaćaju – kaže nam sugovornik.

– S uvjerenjem da će se dotična ‘gospođa’ prepoznati ovim putem pozivam sve Dubrovčane i naše goste da svoje limene ljubimce ostavljaju upravo u Ulici Josipa Kosora. Uvjerenja o bušenju guma upravo u toj ulici samo je potvrda verbalnog napada te tjeranja s ”privatnog” parkinga prije par tjedana…. Živio ‘dubrovački turizam’! – zaključuje naš sugovornik.

Ako i vi imate sličnih iskustava na ovom parkiralištu javite nam na našu e-mail adresu info@dulist.hr.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist