Crna kronika

PALI SA 63 KILA TRAVE Majka (65) i sin vodili ‘plantažu’ u Zažablju, on u bijegu!

PALI SA 63 KILA TRAVE Majka (65) i sin vodili 'plantažu' u Zažablju, on u bijegu!

Nakon višemjesečne istrage djelatnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u srijedu u općini Zažablje pokraj Metkovića, zaplijenili su 63 kilograma marihuane vrijedne deset milijuna kuna, a tom prilikom uhićena je i 65-godišnjakinja, rekao je u četvrtak načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović.

-Ovo istraživane je trajalo više mjeseci, a riječ je o najvećoj zapljeni po količini droge na području Dubrovačko-neretvanske županije u kojoj su učesnici s našeg područja. Ostale velike zapljene su bile na granici -rekao je Radibratović na konferenciji za medije te dodao kako je ukupna vrijednost droge dva milijuna kuna na veliko, te deset milijuna kuna u uličnoj preprodaji.
-Jučer u popodnevnim satima izvršili smo pretragu obiteljske kuće u kojoj smo pronašli 45 komada raznih streljiva, dvije precizne vage s tragovima marihuane, a prilikom pretrage je jedna ženska osoba, 65-godišnjakinja, pokušala uništiti 200 grama marihuane koji su se nalazili u kući, a u tome je spriječena -rekao je on.
Ustvrdio je kako je policija pretražila i gospodarske prostorije koje koristi ta obitelj u blizini kuće.
– Tada smo u četiri bačve i deset pakiranja pronašli ukupno 63 kilograma marihuane. Uhićena je jedna ženska osoba, a za jednom muškom osobom za koju se vjeruje kako je organizator, raspisana je potjernica – istaknuo je Radibratović te na novinarski upit odgovorio kako je akcija provedena u mjestu Mislina u općini Zažablje.
Iz policije zbog provođenja daljnje istrage nisu mogli odgovoriti je li marihuana uzgojena u Zažablju, ali su istaknuli kako je droga bila namijenjena prodaji na području Republike Hrvatske.
Inače, kako se neslužbeno doznaje, u ovoj akciji uhićena je majka, dok je tjeralica raspisana za njezinim sinom.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist