DuList PROMO

Paket usluga šestomjesečnog veza na kopnu i ove godine dostupan u Aci marini Dubrovnik od 1. listopada do 31. ožujka

Paket usluga šestomjesečnog veza na kopnu i ove godine dostupan u Aci marini Dubrovnik od 1. listopada do 31. ožujka
Paket vrijedi isključivo za plovila do 12 metara, za fizičke i pravne osobe

ACI marina Dubrovnik i ove godine za sve građane Dubrovnika i okolice nudi paket usluga šestomjesečnog smještaja plovila na kopnu. Paket vrijedi isključivo za plovila duljine do 12 metara, a moguće ga je iskoristiti od 1. listopada 2022. do 31. ožujka 2023.

Osim usluge smještaja na kopnu u trajanju od šest mjeseci, u sklopu paketa su i brojne druge sjajne pogodnosti kao što su dizanje i spuštanje plovila, pranje podvodnog dijela visokotlačnom pumpom, usluga korištenja brodske ležaljke, priključak za struju i vodu te jedno parkirno mjesto. PDV je uključen u cijenu.

Dubrovačka je marina idealno polazište za potpunu nautičku avanturu priobaljem i živopisnim otocima. Ujedno je i jedna od trofejnijih ACI marina, višestruki osvajač priznanja „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“, prema ocjenama nautičara višestruki osvajač nagrada Nautičke patrole Jutarnjeg lista (2018. 2 mjesto, 2019. u kategoriji „Moja najdraža marina“, 2020. za razvoj elitnog turizma, 2021. u kategoriji „Zlatni vez gastronomije“) i ponosni nositelj Plave zastave.

Paket usluga šestomjesečnog veza na kopnu i ove godine dostupan u Aci marini Dubrovnik od 1. listopada do 31. ožujka

Uz bazen i najam ležaljki, teniske terene, dva vrhunska restorana u kojima se tijekom sezone izvodi živa i ambijentalna glazba, sadržaje za djecu, trgovinu, mogućnost najma električnih romobila, bicikli i mopeda, usluge masaže, višestoljetni ljetnikovac Sorkočević, vrhunske nautičke usluge i jedinstveno ACI Golf Range vježbalište – ACI marina Dubrovnik itekako je značajna karika u turističkoj ponudi grada Dubrovnika. Tijekom ove i protekle godine u marini su rekonstruirani vodovod i odvodnja, elektromreža i instalacije te rasvjeta, izgrađen je obalni zid kojim je osigurano više od 230 metara nove obale za uplovljavanje i prihvat četiri do pet metara duljih plovila.

U planu je i izgradnja najveće servisne zone na južnom Jadranu te rekonstrukcija prekrasnog višestoljetnog dvorca Sorkočević. Nabrojene investicije dubrovačku će marinu pretvoriti u pravi grad u malom, a Dubrovnik snažno označiti, ne samo na nautičkoj karti Mediterana, već i svijeta.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist