DuList IN

Ovog vikenda Ana u Gradu

Ovog vikenda Ana u Gradu

Poznata hrvatska čelistica Ana Rucner u iduća će dva dana održati dva koncerta u Dubrovniku. Riječ je naravno o već najavljivanom vikend festivalu ‘Ana u Gradu’ koji se održava ovaj vikend, u petak 16. i subotu 17. rujna.

Prvi od dva koncerta je komorni koncert klasične glazbe u Kneževom dvoru 16. rujna s početkom u 21.00 sat, gdje će Ana Rucner nastupiti u društvu uglednih umjetnika – gudačkog kvarteta Rucner, gitariste Darka Petrinjaka, gajdaša i ljeričara Stjepana Večkovića i violiste Maria Rucnera, a prihod od ulaznica namijenjen je potpori mladim umjetnicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića.

Drugi koncert održat će se 17. rujna u 11,00 sati ispred crkve sv. Vlaha na Stradunu, a riječ je o koncertu moderne klasike kojeg Ana s bratom Mariom Rucnerom poklanja Dubrovniku i Dubrovčanima te gostima Grada.

Ulaznice za koncert 16. rujna u Kneževom dvoru mogu se kupiti na www.eventim.hr, u uredu Turističke zajednice na Pilama, u agenciji Gulliver travel te u PR agenciji Dubrovnik PartneR. Informacije na telefon 448-180 svakim radnim danom od 08,00 – 16,00 sati.

Pročitajte još

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist