DuList IN

OVOG LJETA Odlična Morcheeba pod zvjezdanim nebom kampa Solituda

OVOG LJETA Odlična Morcheeba pod zvjezdanim nebom kampa Solituda

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ovog ljeta građanima i posjetiteljima Dubrovnika donosi najljepše ljetne doživljaje na Babinom kuku koji se u protekle tri godine profilirao kao destinacija vrhunske zabave.

Valamar s ponosom predstavlja prvo strano ime na Ljetu u Valamaru, bend koji je tijekom niza sjajnih koncerata izgradio poseban odnos s hrvatskom publikom – troje vrsnih umjetnika pod zajedničkim nazivnikom Morcheeba!

Morcheeba se na sceni pojavila 90-ih godina kada se trip-hop probijao na ljestvice, a nakon prvog albuma bilo je jasno da će se dugo zadržati na svjetskim pozornicama. To su i dokazali, a ‘Rome Wasn’t Built In A Day’, ‘Trigger Hippie’, ‘Part Of The Process’ i ‘Otherwise’ samo su neke od pjesama koje ćemo pod zvjezdanim nebom kampa Solitudo slušati 10. kolovoza. Ulaznice za ovaj koncert koji će zasigurno obilježiti ne samo Ljeto u Valamaru, već i ljeto u Dubrovniku, biti će uskoro u prodaji.

Ovogodišnja, treća po redu sezona Ljeta u Valamaru započinje 14. lipnja i trajati će sve do 13. rujna, a obilježiti će je prvenstveno dobra zabava uz poznata imena showbiz scene, raznoliki sadržaj i maštoviti nastupi, a svi detalji ovogodišnjeg programa biti objavljeni u prvoj polovici svibnja.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist