Aktualno

Ovog ljeta neće prometovati linija Philadelphia-Dubrovnik

american airlines zld 13

American Airlines će ovog ljeta obustaviti više od 60% svog ukupnog međunarodnog kapaciteta u odnosu na isto vršno razdoblje 2019. godine, što uključuje 80% smanjenjenje letenja preko Tihog oceana, 65% preko Atlantskog i 48% u destinacije Latinske Amerike. Ove promjene nastale su zbog značajno smanjene potražnje kupaca, kao i vladinih ograničenja putovanja koja se odnose na pandemiju koronavirusa (COVID-19). Smanjeni ljetni raspored, kao i ranije najavljena reduciranja domaćeg rasporeda za svibanj, počet će se primijenjivati u AA od nedjelje, 5. travnja.

Zrakoplovna kompanija ranije je najavila da će nove usluge AKL-a iz DFW-a, CHC-a iz LAX-a i BLR-a iz SEA-e sve započeti u listopadu 2020. godine, ali tim će rutama početi upravljati tek u zimu 2021. Nastavak postojeće usluge AKL-u iz LAX-a koje se izvorno trebala nastaviti početkom listopada 2020. sada će se nastaviti krajem listopada 2020. godine.

American će dodatno produžiti datum početka novih ruta. Let na relaciji London-Boston počet će funkcionirati u listopadu 2020., a prema Tel Avivu (TLV) iz DFW-a započet će u rujnu 2021. Servis za CMN iz PHL-a i KRK iz ORD-a neće se pokrenuti ni ove godine kao ni preostale 23 postojeće ljetne sezonske rute među kojima je ona Philadelphia-Dubrovnik.

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist