DuList IN

Ovih 16 mjesta u borbi je za pobjednika Konovizije 2022.

Ovih 16 mjesta u borbi je za pobjednika Konovizije 2022.

Nova Konovizija se svakim danom sve više približava, a nakon isteka roka za prijavu vrijeme je i za prvu značajniju vijest – objavu imena mjesta sudionika već petog po redu konavoskog natjecanje sela u pjevanju. Već po tradiciji, na finalnoj večeri koja će se održati 25. veljače 2022., nastupit će 16 mjesta pa će se tako za titulu pobjednika pete Konovizije natjecat će se Cavtat, Čilipi, Dubravka, Dubrovnik kao gostujuće mjesto, Dunave, Gruda, Lovorno, Pavlje brdo, Poljice, Pridvorje, Stravča, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje i Zvekovica.

Od 16 mjesta koja su se prijavila Cavtat, Čilipi, Gruda, Pavlje brdo i Poljice ostaju jedina mjesta koja su nastupila na svih pet Konovizija, a Gruda će, zanimljivo, biti prva koja će braniti naslov pobjednika s obzirom da Pridvorje, Mikulići i Uskoplje godinu dana nakon trijumfa nisu imali predstavnika.

Na Konoviziju se vraća i Vodovađa koja je nastupila samo na premijernoj Konoviziji, a nakon tri godine gledat ćemo i Vitaljinu. Čast da nastupi kao gostujuće mjesto, kako je već prije najavljeno, pripala je Dubrovniku.

Predstavljanje kandidata počinje tijekom siječnja 2022. godine, a izvlačenje redoslijeda nastupa na rasporedu je 11. veljače 2022. Konačan popis sudionika: Cavtat, Čilipi, Dubravka, Dubrovnik – kao gostujući grad, Dunave, Gruda, Lovorno, Pavlje brdo, Poljice, Pridvorje, Stravča, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje i Zvekovica.

Foto: Screenshot

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist