Aktualno

Ove zime u Dubrovniku najavljeni letovi prema tri međunarodna i tri domaća odredišta

zracna luka 2

Zimski red letenja stupio je na snagu i u najjužnijoj zračnoj luci. Sezonalnost dubrovačke zračne luke izražena je baš kao i kod drugih naših priobalnih zračnih luka.

Dubrovnik bi sukladno objavljenom zimskom redu letenja 2022/2023 trebao biti povezan s tri međunarodna i tri domaća odredišta. Na domaćim linijama trebali bi prometovati Croatia Airlines te Trade Air, a na međunarodnim linijama trebali bi prometovati Vueling Airlines, Turkish Airlines i British Airways. Letovima domaćeg nacionalnog prijevoznika Dubrovnik bi tijekom cijelog zimskog reda letenja trebao biti povezan svakodnevnim letovima sa Zagrebom. Naravno, posredno i linijama Croatia Airlinesa iz Zagreba prema ostalim europskim i međunarodnim odredištima. Trade Air, privatni hrvatski zrakoplovni prijevoznik, trebao bi obavljati domaće PSO letove na liniji Rijeka – Split – Dubrovnik – Split – Rijeka, piše CroatianAviation. 

Od stranih aviokompanija u Dubrovniku bi ove zime trebali vidjeti i Vueling Airlines na liniji prema Barceloni, Turkish Airlines na liniji prema Istanbulu i British Airways na liniji prema zračnoj luci Gatwick u Londonu. Linije prema Barceloni, Istanbulu i Londonu (Gatwick) trebale bi omogućiti Dubrovniku tijekom zime direktnu povezanost s međunarodnim odredištima, stoga se nadamo kako će se navedene linije i letovi uistinu ostvariti. Cijeli raspored zimskog reda letenja 2022/2023 u zračnoj luci Dubrovnik možete pogledati klikom na LINK

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist