Aktualno

OVE SUBOTE U Orašcu Dubrovačka regata modela DragonForce 65

OVE SUBOTE U Orašcu Dubrovačka regata modela DragonForce 65

‘Laggo di nocce ‘23’ drugo je izdanje Dubrovačke regate modela DragonForce 65. Ovogodišnja regata u organizaciji JK Hydro održat će se u subotu 25. veljače na lokaciji akumulacijskog jezera u Orašcu. Natjecateljski dio počinje od 9:30 sati.

– Ovim putem pozivamo da sudjelujete na događaju i otkrijete novu lokaciju i sport u kojem ćete možda uživati godinama – istaknuli su iz Jedriličarskog kluba Hydro.

Stvorena je jedinstvena lokacija s posebnim uvjetima na akumulacijskom jezeru u Orašcu. Zapuštena lokacija se revitalizirala naporima lokalnih udruga, JK Hydro i MO Orašac u svrhu kreiranja novog mjesta zajednice te poligona za jedrenje s modelima za buduće uzraste. Cilj ovog projekta je približavanje i upoznavanje zajednice s jedrenjem kao sportom i stvaranje trajnog mjesta okupljanja.

U proteklom mjesecu, članovi AŠD Orašac i JK Hydro naporno su radili da bi se očistio dio brane te omogućilo natjecanje. Iz JK Hydro su posebno ponosni na dubrovačke juniore koji ostvaruju značajne rezultate na razini Hrvatske.

DragonForce klasa postoji u svijetu već dugi niz godina i omiljena je zimska aktivnost mnogim jedriličarima, kao i simpatizerima jer pruža sve čari natjecateljskog jedrenja uz maksimalnu udobnost.

Foto: JK Hydro

OVE SUBOTE U Orašcu Dubrovačka regata modela DragonForce 65

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist