Sport

Ovaj vikend navijamo za Sharkse!

Ovaj vikend navijamo za Sharkse!

Ovaj vikend, u subotu, 5. studenoga i nedjelju 6. studenoga u Bjelovaru će proteći u znaku Festivala footbala, a u organizaciji Hrvatskog saveza američkog nogometa. Prvi dan, u subotu, 5. studenoga na Gradskom stadionu će se održati Kamp hrvatske reprezentacije, a drugi dan, u nedjelju, 6. studenoga od 10 do 13 sati posjetitelji će moći uživati u Flag football Kupu Hrvatske, nakon čega od 15 17 sati slijedi All star utakmica.

Nedjelja, 6. studenoga donosi Flag football kup u kojem će sudjelovati Osijek Cannons, domaćin Bjelovar Greenhorns, povratnici u ligu Karlovac Dukes, Zagreb Patriots i Dubrovnik Sharks.

Prije samog Kupa, a kao otvaranje događaja, održat će se utakmica između juniorskih odnosno U16 kategorija Zagreb Patriotsa i Dubrovnik Sharksa, a nakon flag kupa, održat će se All star utakmica s članovima svih 5 momčadi koje igraju kup. Sharksi putuju svi, i seniori i juniori, a od bivših reprezentativaca Lujo Domaćin i Marko Miletić. Putuje i Luka Stanišić koji je prethodno bio pozvan u reprezentaciju 2020., ali radi pandemije nije imao priliku zaigrati kao reprezentativac.

 

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist