Aktualno

Otvorene prijave za nagradu Turistički cvijet

Hrvatska gospodarska komora i ove će godine dodijeliti nagrade Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku te na taj način istaknuti najbolje gospodarske subjekte u turističkom sektoru. Prijave su do 14. lipnja otvorene u šest kategorija u kojima će se dodijeliti priznanja najboljim hotelima, restoranima, marinama, kampovima, čarterskim kompanijama i destinacijskim menadžment kompanijama – putničkim agencijama, a svečana dodjela će se, već tradicionalno, održati na manifestaciji Dani hrvatskog turizma, najvećem okupljanju profesionalaca u turizmu u zemlji.

Postupak ocjenjivanja u svim će se kategorijama provesti u dvije ili tri faze, a započet će analizama u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

-U Hrvatskoj gospodarskoj komori čitavim se nizom aktivnosti zalažemo za jednostavnije, kvalitetnije i uspješnije poslovanje svih uključenih u rad turističkog sektora, a mali i srednji poduzetnici su oni kojima kontinuirano pružamo posebnu pažnju i podršku, svjesni kako su upravo oni okosnica turizma u našoj zemlji. Izazovi s kojima se susreću, najnoviji trendovi koje beskompromisno prate, ali i čiji su začetnici te iznimni rezultati koje postižu svojim radom samo su neke od činjenica i uspjesi na kojima im čestitamo. Na ovaj ih način želimo dodatno motivirati na izvrsnost kojoj svi težimo u ovom sektoru – izjavila je u povodu otvorenja prijava za nagradu Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2022. Andreja Vukojević, direktorica Sektora za turizam HGK.

Radi se o jubilarnoj dodjeli u sklopu koje će se obilježiti četvrt stoljeća prepoznavanja najboljih u turizmu, sektoru koji iz godine u godinu sve više doprinosi rastu BDP-a i, zahvaljujući kontinuiranom uspješnom radu izrazito utječe na pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih destinacija u svijetu. U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, a snažan se naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Sve detalje o postupku prijave u svakoj od kategorija pronađite na poveznici.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Franković: ’36 Imoćana dalo je svoj život da bi se ovaj kraj danas mogao zvati hrvatskim’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija