Aktualno

OTPLOVILA U ZADAR NA ZAJEDNIČKI VEZ Marella Discovery ll napustila Gruž zbog organizacijskih razloga

OTPLOVILA U ZADAR NA ZAJEDNIČKI VEZ Marella Discovery ll napustila Gruž zbog organizacijskih razloga

U TUI-iju izrazili su želju da, s obzirom kako su im sva kružna putovanja otkazana, im iz organizacijskih razloga na istom vezu budu usidrena oba njihova broda koja se nalaze u hrvatskim vodama, objasnio nam je ravnatelj Lučke uprave Dubrovnika Blaž Pezo na naš upit zašto je u utorak ujutro Marella Discovery ll isplovila iz Gruža.

Operativno im je lakše imati ih u Zadru, dodao je Pezo. Podsjetimo,  Marella Discovery ll je u Dubrovniku nakon svog uplovljavljanja u srpnju trebala ostati punih devet mjeseci te bi se na ovaj način ostvarila barem neka vrsta zarade od korištenja električne energije i vode. No, u ovoj turističkoj tvrtci očito su imali drugi plan.

— Dubrovnik je naš ‘home port’ sva­kog ljeta već dugi niz godina i s Luč­kom smo upravom kao i Gradom Dubrovnikom razvili izvrsnu surad­nju. Upravo zbog te suradnje odabrali smo Dubrovnik kao bazu za naš cruiser Marella Discovery 2 dok je van pogona. Naš drugi brod Marella Explorer 2 kori­stit će Dubrovnik kao ‘home port’ na ljeto 2021., dok će se Marella Discovery 2 u ožujku ponovno vratiti u pogon te
isploviti za Cipar – naglasili su tada iz bri­tanskog ureda TUI-ja za DuList.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist