Aktualno

Otkrijte čari otoka Mljeta uz seriju videozapisa ‘Active Mljet’

Otkrijte čari otoka Mljeta uz seriju videozapisa 'Active Mljet'

Turistička zajednica Mljet s radošću najavljuje emitiranje nove serije videozapisa pod nazivom ‘Istražite Mljet’. U prvom nastavku pod nazivom ‘Active Mljet’, gledatelji su pozvani da se uz razne aktivnosti pridruže uzbudljivom istraživanju raznolikosti krajolika otoka Mljeta.

Kao jedan od najljepših i najprivlačnijih otoka na Jadranu, Mljet se može pohvaliti netaknutom prirodom i nevjerojatnom ljepotom. Serija ‘Active Mljet’, koja je nastala u suradnji s renomiranom produkcijskom tvrtkom LMT Studio iz Dubrovnika, donosi nevjerojatna iskustva na otvorenom koja nudi ovaj otok.

U ovoj uzbudljivoj avanturi Turističkoj zajednica otoka Mljeta pridružuje se karizmatični voditelj Mark Thomas. Markova zarazna energija i ljubav prema avanturi, a napose prema otoku Mljetu, čine ga savršenim vodičem koji će gledatelje odvesti na mnoga skrivena mjesta, prave dragulje koji se skrivaju na ovom čarobnom otoku.

U prvom nastavku, kroz prizore starih šumskih puteva gledatelji će moći svjedočiti netaknutoj prirodi Mljeta te ujedno otkriti skrivena blaga I očaravajući panoramski pogled. Također, moći će doživjeti uzbuđenje vožnje biciklom duž slikovitih staza, prolazeći kroz šarmantna sela, vinograde i maslinike.

Četverodijelna promotivna videoserija o Mljetu

Serija će gledatelje odvesti na uzbudljivu avanturu uranjajući u kristalno čiste vode Mljeta, mora i jezera. U kajakingu u mirnim uvalama i jezerima do spuštanja niz strme litice, gledatelji će moći svjedočiti o miru i ljepotama otoka Mljeta te njegovim čudesnim stjenovitim obalama.

Kroz seriju Turistička zajednica otoka Mljeta i LMT Studio zabilježit će bogato kulturno nasljeđe otoka, istražujući drevne ruševine i povijesne lokalitete koji otkrivaju priču o prošlosti ovih prostora. Mještani će kroz razgovor podijeliti s gledateljima priče o tradiciji i povijesti, pružajući pritom autentičan uvid u živopisnu kulturu otoka.

Ostali nastavci serije ‘Istražite Mljet’ istraživat će gastronomiju otoka i njegove delicije, povijest i prirodu te još mnogo toga, pružajući pritom opširan vodič za doživljaj najboljeg od onoga što Mljet nudi.

-Jako smo uzbuđeni što predstavljamo seriju ‘Istražite Mljet’, koja prikazuje nevjerojatnu ljepotu I avanturu koju Mljet nudi. Kroz zadivljujuće vizuale i zanimljivo pripovijedanje, cilj nam je inspirirati putnike da urone u prirodne ljepote Mljeta i stvore nezaboravne uspomene – rekla je Andrea Anelić, direktorica Turističke zajednica otoka Mljeta.

Epizodu ‘Active Mljet’, zajedno s nadolazećim nastavcima serije ‘Istražite Mljet’, možete pogledati na službenom YouTube kanalu Turističke zajednica otoka Mljeta.

Pročitajte još

[FOTO] 2. OLDTIMER RALLY STON ’50 milja Pelješca’

Dulist

Muzej crvene povijesti slavi peti rođendan!

Dulist

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist