DuList IN

Otkriće u Imperialu

Otkriće u Imperialu

Hilton Imperial nastavlja sa popularnim zimskim programom „Popodne u Imperialu“ koji svakog dana od 15 do 19 sati posjetiteljima nudi ugodnu atmosferu, tople napitke, vrhunske slastice i besplatan parking.

Već petu godinu ovaj zimski program nudi ugodne trenutke u Lobby baru Hotela Imperial gdje posjetitelji mogu uživati u kavi ili čaju uz neograničenu količinu slastica s bogatog bifea kojeg priprema šef hotelske kuhinje Christoper Gauci. Uz to, pet dana u tjednu će vam trenutke u Imperialu glazbom ugodnijim učiniti pijanist Braco Tepšić. Sve to Hilton Imperial nudi po cijeni od 45 kuna po osobi.
U ponudi su sjajne slastice, među kojima je i sada već prepoznatljiva „Imperial torta“ koju je nadahnut tradicijom dubrovačkih kafetarija uz obljetnicu Hotela osmislio austrijski slastičar Heinrich Wittmann, svjetski prvak u pripremanju savijača i čiji je recept tajna koja se čuva u Imperialovoj kuhinji.

Povodom početka i promocije ovogodišnjeg programa ovog je petka poslijepodne priređeno druženje s medijima. U ugodnoj atmosferi užitak je bio razgovarati s direktoricom Ruhsar Eryoner, koja je vrlo zadovoljna prvom sezonom na čelu najstarijeg dubrovačkog hotela. Pravo otkriće ipak je šef Christoper Gauci. Neposredan i otvoren za otkrivanje malih kulinarskih tajni, ovaj kulinarski znalac zavidne karijere rodom je s Malte pa ćete u razgovoru s njime poželjeti otputovati na taj maleni otok u središtu Mediterana, o kojem priča s velikom ljubavlju. Radoznao je po pitanju lokalne kuhinje, namirnica i začina i pravo otkriće ovog poslijepodneva u Imperialu.

Priliku da ga upoznate imate i tijekom Hiltonove škole kuhanja koja do kraja godine nudi još tri zanimljiva programa:
– 17./18. studenog, „Brzo i fino, ukusna jela za nekoliko minuta“ – Flambiranje hrane
– 8./9. prosinca, „Blagdanska škola kuhanja“ – Le sabraga
– 17. prosinca, „Dječja škola kuhanja“ – Milk shake
 

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist