Kultura

Osvojite ulaznice za “Prasca” u Teatru

Kazalište Marina Držića posljednji put ove sezone odigrat će predstavu „Prasac koji gleda u sunce“; autorice i redateljice Olje Lozice ovog petka i subote s početkom u 20 sati.

 

Kazalište i duList daruju čitateljima po 2 karte za izvedbe predstave “Prasac koji gleda u sunce” ovog petka i subote. Najbrži pošiljatelj koji nam se javi na info@dulist.hr s naznakom „Želim na „Prasca u Teatar“ i osobne podatke (ime i prezime, adresa i br. telefona ili mobitela) osvojit će 2 ulaznice. Naznačite želite li ulaznice za petak ili subotu te se termin gledanja ne može mijenjati.

'Prasac' pred gledatelja donosi veoma zanimljiv djelić umjetnosti, a popunjeno dubrovačko kazalište na dosadašnjim izvedbama je najbolje posvjedočilo koliki interes je prevladao za ovom dugo najavljivanom predstavom talentirane mlade redateljice Olje Lozice, rodom s Korčule.
Predstava „Prasac koji gleda u sunce“ je bolna i iskrena, crno humorna i tužna. Veliko priznanje treba odati autorici / redateljici, glumcima i svim suradnicima koji su uprizorili komadić umjetnosti koji poziva na reakciju.

Iduća izvedba će biti u Zagrebu na Danima satire tijekom lipnja.
 

Ulaznice su osvojili Maja Sambrailo (petak) i Joško Pulić (subota)

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija