Kultura

Osvojite ulaznice za “Prasca” u Teatru

Osvojite ulaznice za "Prasca" u Teatru

Kazalište Marina Držića posljednji put ove sezone odigrat će predstavu „Prasac koji gleda u sunce“; autorice i redateljice Olje Lozice ovog petka i subote s početkom u 20 sati.

 

Kazalište i duList daruju čitateljima po 2 karte za izvedbe predstave “Prasac koji gleda u sunce” ovog petka i subote. Najbrži pošiljatelj koji nam se javi na info@dulist.hr s naznakom „Želim na „Prasca u Teatar“ i osobne podatke (ime i prezime, adresa i br. telefona ili mobitela) osvojit će 2 ulaznice. Naznačite želite li ulaznice za petak ili subotu te se termin gledanja ne može mijenjati.

'Prasac' pred gledatelja donosi veoma zanimljiv djelić umjetnosti, a popunjeno dubrovačko kazalište na dosadašnjim izvedbama je najbolje posvjedočilo koliki interes je prevladao za ovom dugo najavljivanom predstavom talentirane mlade redateljice Olje Lozice, rodom s Korčule.
Predstava „Prasac koji gleda u sunce“ je bolna i iskrena, crno humorna i tužna. Veliko priznanje treba odati autorici / redateljici, glumcima i svim suradnicima koji su uprizorili komadić umjetnosti koji poziva na reakciju.

Iduća izvedba će biti u Zagrebu na Danima satire tijekom lipnja.
 

Ulaznice su osvojili Maja Sambrailo (petak) i Joško Pulić (subota)

 

Pročitajte još

NOVA KNJIGA MARA JOVIĆA ‘Totus tuss’ – filozofski osvrt na vječne teme

Dulist

BESPLATNI CVJETNI KONCERT Povodom Dana planeta Zemlje manifestacija u Ljetnikovcu Crijević Pucić

Dulist

NOVA PREMIJERA KOLARINA ‘Matrimonijo’ kao hommage Žuži Egrenyi i Jozu Lovriću Jadrijevu

Dulist