Crna kronika

OŠTETIO GA ZA 63 TISUĆE KUNA 22-godišnjak krivotvorio ugovor o kupoprodaji motocikla

OŠTETIO GA ZA 63 TISUĆE KUNA 22-godišnjak krivotvorio ugovor o kupoprodaji motocikla

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, utvrdili su da je 22-godišnjak iz Dubrovnika, tijekom listopada 2018.godine, s poznanikom sklopio ugovor o kupoprodaji motocikla te dogovorio da će kao zalog za plaćanje motocikla prepisati svoje osobno vozilo.

Kasnije se utvrdilo da isti nije vlasnik navedenog vozila te da je u kupoprodajnom ugovoru upisao pogrešan broj šasije vozila i kod kasnije preprodaje motocikla krivotvorio potpis vlasnika. Na ovaj način isti je oštetio vlasnika motocikla za oko 63.000,00 kuna. Navedeni 22-godišnjak sumnjiči se za počinjenje dva kaznena djela krivotvorenja isprava i kaznenog djela prijevare te je nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku dostavljena kaznena prijava.

Zatečen s drogom

Protekle nedjelje 3. ožujka u 12,30 sati, u Metkoviću, policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave uhitili su 19-godišnjaka kod kojeg je pronađena pvc vrećica s nešto više od 30 grama marihuane. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, navedeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist