Aktualno

‘OSTALI SU BEZ SVEGA S CURICOM OD GODINE DANA’ Andrija Bratičević dovezao je u Cavtat obitelj iz Petrinje

Cijela Hrvatska pa tako i brojni naši sugrađani uključili su se u akciju za potresom stradalu Petrinju i njezinu okolicu. Jedan od njih je i naš sugrađanin Andrija Bratičević koji je sinoć pošao u Zagreb po jednu obitelj iz Petrinje koja je ostala bez doma u potresu te ju je doveo u Cavtat. Radi se o mužu, ženi i djevojčici od godine dana.

-Ova obitelj ima rodbinu u Dubrovniku i oni su vidjeli objave o Petrinji i bili su slobodni kontaktirati nas ‘Tate iz Dubrovnika’ jer se poznajemo. Rekli su da bi ih rado prevezli do Grada, ali da nemaju kako. Obitelj se uspješno iz Petrinje prebacila u Zagreb, ali nije imala kako do Grada. Odlučili smo se unutar jedne minute, sjeo sam u automobil i krenuo u 20 sati u Zagreb. Maloprije sam ih doveo u Cavtat – ispričao je Bratičević.

Ljudi su, naglasio je, šokirani svime što im se dogodilo. Ostali su bez svega s djetetom od godine dana.

-Cijeli im je život u crnim vrećama, gepek je pun stvari. Dali smo im ono što im najviše treba. Zasigurno ćemo im i iza ovoga pomoći dok su tu. Dio naše akcije preusmjerit ćemo za to dijete i njih – poručio je Bratičević.

Pročitajte još

Policajci donirali tonu i pol mandarina kolegama iz Petrinje i Gline

Dulist

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

DUBROVAČKI TJEDAN ‘VEČERE ZA 5 NA SELU’ Fantastična večera i Zoranu donijela maksimalnih 40 bodova

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija