Aktualno

OSNOVANA UDRUGA ‘TATA JE TATA’ ‘Naša ‘storija o dobru’ se nastavlja dalje i konkretnije, zahvaljujući vama’

Humanitarna grupa ‘Tata je tata’ postala je udruga!

-Zbog sve više naših akcija i upita za pomoć koje neprestano dobijamo sa svih strana županije, ali i cijele Hrvatske, ali i zbog lakšeg i transparentnijeg djelovanja, odlučili smo ovu našu humanitarnu priču administrativno ovjekovječiti osnivanjem udruge ‘Tata je Tata’ – napisali su na Facebooku iz ove svima znane humanitarne grupe koja okuplja tate s dubrovačkog područja. Jučer je održana osnivačka skupštinu te ‘ova ekipa kreće u nove izazove jače, više i bolje’.

-Vaša nam je neprestana i bezrezervna podrška dala dodatni motiv da idemo na ovaj korak dalje. Već nas ovaj vikend očekuje velika tradicionalna humanitarna akcija za mnoge obitelji s dubrovačkog područja u teškom ekonomsko-socijalnom stanju, kojima želimo uljepšati Božić i prije Božića, kupnjom velikih obiteljskih spenzi, kao i poklona djeci u potrebi koje ćemo dostavljati po stanovima i kućama obitelji od Konavala, Dubrovnika pa sve do Korčule. Trajemo nekoliko godina, a ova naša ‘storija o dobru’ se nastavlja dalje i konkretnije, najviše zahvaljujući vama, dragim prijateljima, donatorima i svima koji nas podržavate sve ove godine. Veliko vam hvala što ste dio ove naše priče koja nas je bez obzira na našu različitost, okupila pod ovaj zajednički stijeg “Tata”, čiji je glavni cilj i misija djelovanja- širenje empatije i humanosti u našem Gradu i okolici – poručuju naše tate humanitarci.

Pročitajte još

PROVJERILI SMO ŠTO SE DOGAĐA NA LAPADSKOJ PLAŽI Uljepšavanje Copacabane ili betoniranje?

Dulist

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija