Aktualno

Organiziraju se zborovi građana! Prvi u nizu su Ploče i Grad

LAZARETI 5

U namjeri što značajnijeg uključivanja građana, kao i s ciljem dobivanja izravnih informacija od strane građana o dnevnim problemima s kojima se susreću, gradska uprava, u suradnji i koordinaciji s gradskim kotarima, organizira zborove građana, navode iz Grada Dubrovnika.

Prvi u nizu, zbor građana Gradskog kotara Ploče iza Grada održat će se u subotu 9. ožujka 2024. s početkom u 18:00 sati u zadnjoj lađi u Lazaretima (Art radionica Lazareti), a već sljedeću subotu, 16. ožujka, uslijedit će zbor građana Gradskog kotara Grad. Odmah nakon toga uslijedit će zborovi građana i na ostalim područjima grada Dubrovnika.

Zborovima građana nazočit će svi pročelnici upravnih tijela Grada Dubrovnika kao i direktori gradskih komunalnih društava, a na zbor građana GK Grad bit će pozvani i dodatni sudionici poput predstavnika ugostitelja i drugih gospodarskih dionika koji djeluju na području povijesne jezgre.

Grad Dubrovnik poziva sve građane da se odazovu i aktivno sudjeluju u radu zborova. O terminima i ostalim detaljima održavanja idućih zborova građana, javnost će biti pravodobno obaviještena, ističu u obavijesti.

Pročitajte još

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist