Crna kronika

Opljačkali vrtić i liječničku ordinaciju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak tijekom noći sa 23. na 24. travnja počinio tešku krađu i to iz liječničke ordinacije u Ulici Iva Dulčića u Dubrovniku,

javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Otuđio je više raznih vrsta lijekova, u vrijednosti od 375 kuna. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnje da je 20-godišnjak sa zadarskog područja počinio kazneno djelo prijevare na štetu 22-godišnjakinje, koja je putem internet oglasnika naručila mobilni uređaj. Taj uređaj  prilikom preuzimanja pošiljke platila je 2.050 kuna, no u paketu  se umjesto mobilnog uređaja nalazila rabljena matična ploča računala. Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 35-godišnjakinja i 17-godišnjak počinitelji jedne teške krađe, dok se 35-godišnjakinja sumnjiči da je počinila još dvije krađe, sve na području Vela Luke, kao i kazneno djelo zlouporabe opojnih droga .

Tijekom noći s 13. na 14.veljače njih dvoje su iz dječjeg vrtića otuđili više predmeta (bežični telefon, CD radio, digitalni foto aparat) u vrijednosti od oko 3. 000 kuna. 35-godišnjakinja se također sumnjiči da je tijekom 6 i 7.veljače iz tri otključana osobna vozila  u Ulici 11 u Vela Luci, otuđila osobne dokumente, novčanike u kojima nije bilo novca, bankovne i zdravstvene kartice pritom oštetivši vlasnike za 900 kuna. Također je utvrđeno da je od 1. do 9.ožujka,  iz  obiteljske kuće u Ulici 5, otuđila razne predmete u vrijednosti od oko 1. 200 kuna.  Izvršenom pretragom kuće koju koristi 35-godišnjakinja pronađen je dio otuđenih predmeta kao i 33 tablete s popisa opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje nije imala liječničku dokumentaciju.  Protiv osumnjičenih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. 

Pročitajte još

PROMETNA U NAZOROVOJ Automobil udario pješaka na pješačkom prijelazu

Dulist

UŽAS U ISTRI Ovaj čovjek nagovara djecu da uđu u njegov automobil

Dulist

OSUMNJIČEN PREDSJEDNIK UDRUGE Potrošio 12 tisuća eura za sebe, umjesto za skrb o životinjama

Dulist