Aktualno

Opet semafori na magistrali – zbog tunela

Ponovno će se, i to mjesec i pol dana otežano prometovati magistralom pred sam ulaz u Grad zbog izvođenja radova na Trafostanici Srđ.

Naime, Hidroelektra-niskogradnja, izvođač radova, obavještava građane da će dana 01. listopada godine započeti radovi na prekopu državne ceste D8 Dubrovnik-Cavtat, na dionici 28 u km 4+500, prema projektu privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova.

Navedena regulacija prometa podrazumijeva dvije faze. Prva faza obuhvaća izvođenje radova na prekopu sjevernog prometnog traka, tj. izvođenje radova na kabelskoj galeriji i pješačkom pothodniku do polovine prometnice, a promet se predviđa odvijati naizmjenično južnim prometnim trakom uz regulaciju semaforima.

Druga faza obuhvaća izvođenje radova na prekopu južnog prometnog traka, tj. izvođenje radova na kabelskoj galeriji i pješačkom pothodniku do polovine prometnice, a promet se predviđa odvijati naizmjenično sjevernim prometnim trakom (izvedenim u prvoj fazi) uz regulaciju semaforima. Navedena regulacija bi trebala početi 01.10.2012. godine, a planirani završetak je 15.11.2012. godine.

Pročitajte još

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Dubravka i Romana pobijedile su rak dojke: ‘Treba naći motiv za život!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija