Aktualno

Opet semafori na magistrali – zbog tunela

Opet semafori na magistrali - zbog tunela

Ponovno će se, i to mjesec i pol dana otežano prometovati magistralom pred sam ulaz u Grad zbog izvođenja radova na Trafostanici Srđ.

Naime, Hidroelektra-niskogradnja, izvođač radova, obavještava građane da će dana 01. listopada godine započeti radovi na prekopu državne ceste D8 Dubrovnik-Cavtat, na dionici 28 u km 4+500, prema projektu privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova.

Navedena regulacija prometa podrazumijeva dvije faze. Prva faza obuhvaća izvođenje radova na prekopu sjevernog prometnog traka, tj. izvođenje radova na kabelskoj galeriji i pješačkom pothodniku do polovine prometnice, a promet se predviđa odvijati naizmjenično južnim prometnim trakom uz regulaciju semaforima.

Druga faza obuhvaća izvođenje radova na prekopu južnog prometnog traka, tj. izvođenje radova na kabelskoj galeriji i pješačkom pothodniku do polovine prometnice, a promet se predviđa odvijati naizmjenično sjevernim prometnim trakom (izvedenim u prvoj fazi) uz regulaciju semaforima. Navedena regulacija bi trebala početi 01.10.2012. godine, a planirani završetak je 15.11.2012. godine.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist