Aktualno

Opet dogovoren novi sastanak

Na današnjem sastanku između Uprave Libertasa i Sindikata nije postignut dogovor oko potpisivanja novog Kolektivnog ugovora, pa je dogovoren još jedan krug sastanaka, i to 8. svibnja.

-Nismo se još ništa konačno dogovorili, odradili smo tek dio razgovora. Vidjet ćemo kako će pregovori ići- istaknuo je Deranja.

-Vidjet ćemo što će biti nakon slijedećeg sastanka zakazanog za 8. svibnja. Do daljnjega od štrajka ništa, idemo u dalje pregovore i razgovore. Dobili smo radni materijal vezano za plaće radnika, koje moramo pregledati i o njemu se očitovati do idućeg sastanka – zaključio je Kovačević.

O radnom materijalu sa prijedlogom za plaće direktor Deranja nije želio govoriti istaknuvši kako je pitanje hoće li ga Sindikat prihvatiti:

-Ne bih to želio komentirati jer ovisi hoće li ga i u takvom obliku Sindikat prihvatiti, a do tada se i dalje dogovaramo i pregovaramo-zaključio je.  

Pročitajte još

Spikerici iz Dubrovnika endoskopom razbili zube. KBC Split: Sve je po pravilima struke

Dulist

Požar u Mokošici, vatrogasci na intervenciji

Dulist

RAGUŽ PORUČIO TOMAŠEVIĆU Davne 2017. sam tebi i takvima govorio da se spustite među ljude

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija