Crna kronika

OPET ALBANAC Na Karasovićima ponovno zapljena 11 kilograma heroina!

OPET ALBANAC Na Karasovićima ponovno zapljena 11 kilograma heroina!

Nakon što su policijski službenici Postaje granične policije Gruda u utorak, 10. siječnja spriječili krijumčarenje 11 kg heroina kojeg su dvojica Albanskih državljana pokušala krijumčariti u osobnom vozilu, jučer, 12. siječnja isto je pokušao 24-godišnjak, također državljanin Albanije.

Naime, spomenuti 24-godišnjak je nešto iza ponoći, u osobnom vozilu albanskih nacionalnih oznaka, pristupio ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Karasovići.

Dobrom profilacijom policijskih službenika posumnjalo se na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici, u suradnji s djelatnicima carine, pretražili su spomenuto vozilo kada su u prednjem dijelu, između motora i instrument ploče, pronašli prepravljeni prostor u kojem je pronađeno 20 paketa s ukupno 11 kg heroina i malu količinu kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je heroin bio namijenjen zapadnoeuropskom narko tržištu. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 24-godišnjak je kasno sinopć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Posljednjih pet godina Postaja granična policije Gruda spriječili su krijumčarenje preko pola tone marihuane, 1100 komada indijske konoplje, oko 18 000 tableta koje se nalaze na popisu droga, 26 kg heroina, 6 kg kokaina i 250 kg ketamina.

Pročitajte još

Dubrovčanina namamili u stan u Svetoj Nedelji pa ga ubili, prodali mu nekretnine

Dulist

U GABELA POLJU Zbog buke u ugostiteljskom objektu, čekićem napao dvojicu muškaraca

Dulist

Ugašen požar u stanu na Vojnoviću, nastala veća materijalna šteta

Dulist