Grad

Opća bolnica Dubrovnik bogatija za dva EKG uređaja

Opća bolnica Dubrovnik bogatija je za još dva 12-kanalna EKG uređaja. Riječ je o donaciji Općine Dubrovačko primorje za potrebe Covid odjela i Odjela opće interne medicine.

-Zahvaljujemo Općini Dubrovačko primorje koja je prepoznala naše potrebe i kupila dva uređaja koja su nedostajala na odjelima – u smislu da ih nije bilo ili su bili već dotrajali – naglasio je ravnatelj OB Dubrovnik Mario Bekić.

-O bolnicama treba pričati kao o tvornicama zdravlja, a nešto što proizvodi zdravlje je nešto što nema cijenu. To je najminimalnije što smo mogli izdvojiti – rekao je načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić.

12-kanalni EKG Beneheart r12, proizvođača MINDRAY je modernog dizajna i omogućuju osoblju jednostavno i praktično rukovanje, a također su primjenjivi za korištenje i za odrasle i za pedijatrijske pacijente. Ukupna vrijednost donacije iznosi 39.942,50 kuna.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Kreće isplata mjesečnog dodatka Grada Dubrovnika za umirovljenike

Dulist

U TIJEKU ZAVRŠNI RADOVI NA EX HOTELU STADION Javna površina u srcu Dubrovnika postala prostorom za pješake

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija