Aktualno

ONLINE KONCERT SILENTEA OŠ Lapad dobiva snoezelen sobu, prikupljeno i 40 tisuća kuna za Petrinju

ONLINE KONCERT SILENTEA OŠ Lapad dobiva snoezelen sobu, prikupljeno i 40 tisuća kuna za Petrinju

Online donacijskim koncertom dubrovačkog benda Silente, koji se sinoć, 29. prosinca održao u Kazalištu Marina Držića, završena je akcija ‘Online za pravu stvar’ kojom je uspješno prikupljeno 140.000 kuna potrebnih za opremanje Snoezelen sobe u OŠ Lapad. Ovom akcijom, također osigurano je i dodatnih 40.000 kuna koje će ići u fond za financijsku pomoć Petrinji i okolnim mjestima pogođenim potresom.

Nakon katastrofalnog potresa koji je jučer pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, iz dubrovačkog benda Silente poručili su kako muzika ne znači puno u ovakvim trenutcima i da bi voljeli da mogu napraviti više.

-Nije ugodno sad ni svirati, ali nećemo klonuti. Glavu gore, srca naprijed i svak neka pomogne kako može – izjavili su članovi benda.

Organizatori zahvaljuju brojnoj publici koja se kupnjom ulaznice priključila online gledanju koncerta uživo, ali i svim donatorima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji te grupi Silente, Gradu Dubrovniku, Kazalištu Marina Držića i VSP Videu na pomoći u realizaciji projekta.

Donacijski koncert organizirao je Rotary klub Dubrovnik i Rotary Satellite klub Dubrovnik Jug, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.

Foto: Vedran Levi

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist