Aktualno

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2016. Tomislav Dumančić: Kvantiteta popraćena kvalitetom jedino je mjerilo uspjeha

ONI SU IMALI USPJEŠNU 2016. Tomislav Dumančić: Kvantiteta popraćena kvalitetom jedino je mjerilo uspjeha

Dubrovački turistički sektor može biti itekako zadovoljan postignutim rezultatima u 2016. godini. Iza nas je još jedna rekordna godina, odlične rezultate bilježe kako privatni, tako i hotelski smještaj, a rekorde je oborila i Zračna luka Dubrovnik.

Tragom toga, odlučili smo s Tomislavom Dumančićem, regionalnim direktor Valamar Rivijere destinacija Dubrovnik ‘protresti’ 2016. godinu, ali i očekivanja za 2017.

-Valamar Riviera u destinaciji Dubrovnik iz godine u godinu bilježi kontinuirani rast noćenja i prihoda, a odlični rezultati ostvareni su i u poslovnoj 2016. godini. Rezultat je to sustavnog rada i značajnih ciklusa investicija kako u osoblje tako i u infrastrukturu, kontinuiranog podizanja kvalitete usluga i sadržaja u našim objektima te kvalitetne raspodjele kanala prodaje, upravljanja prihodima, ali i ciljane promocije kojoj pridajemo veliki značaj.

Potvrda naše predanosti osiguranju izvrsnosti i ove godine došla je u vidu mnogobrojnih nagrada. Hotel Valamar Dubrovnik President ovjenčan je nagradom Luxury Hotel Award u kategoriji Luxury Beach Hotel, a na Danima hrvatskog turizma proglašen je najboljim wellness hotelom. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik treću godinu zaredom dobitnik je prestižne nagrade World Travel Awards u kategoriji vodećeg poslovnog hotela i vodećeg hotela u Hrvatskoj, na Danima hrvatskog turizma proglašen je za najbolji kongresni hotel, a ponosno nosi i certifikat izvrsnosti u kategoriji „Top 10 Premium Resort Meeting Hotels“.

Holiday Check u svom izboru hotela za 2016. godinu preporučuje Valamar Club Dubrovnik, Valamar Argosy dobitnik je IHAC-ova certifikata za kvalitetu gostoprimstva i trećeg mjesta u kategoriji odmorišnih hotela s 4* na Danima hrvatskog turizma. Kad se ovom nizu nagrada, koje su rezultat predanog rada cijelog tima, pridoda i porast u brojkama možemo reći da smo na dobrom putu jer je kvantiteta koja je popraćena kvalitetom jedino pravo mjerilo uspjeha. Uspješnom taktikom se pokazalo predviđanje trendova na tržištu i postavljanje visokih, ali dostižnih ciljeva pred sebe te očekujemo da rezultati u nadolazećoj sezoni također neće izostati – zaključio je Tomislav Dumančić.

Pročitajte još

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist

‘LJETNI’ KADROVI Na Copacabani otvorena sezona kupanja!

Dulist

EU PARLAMENT DONIO NOVU UREDBU Do 2030. mnoga ambalaža ide u zaborav

Dulist