DuList IN

ONE SUITE HOTEL Opušteni četvrtak i subota u Lokalu

ONE SUITE HOTEL Opušteni četvrtak i subota u Lokalu

Lokal je najbolje mjesto za druženje četvrtkom uz Mix&Mingle, a od ovog tjedna i subota dobiva svoj Saturday Groove program.

Provjerili smo što je to što četvrtak čini idealnim danom za izlazak. ‘Četvrtak je mali petak’ kako mu mnogi tepaju – kraj tjedna je blizu, raspoloženje i želja za druženjem biva većom, legitimno je već poslije posla otići na pravo piće, a sutradan smo potpuno funkcionalni i profesionalni. Dodamo li ovim činjenicama ponudu speciality kave, ozbiljnih koktela, vrhunskih vina na čaše i slasnih zalogaja koji su idealno rješenje za laganu večeru, uputili smo se na Mix&Mingle u Lokal.

Smješten u One Suite Hotelu, ovaj bar je otvoren za sve goste, a možemo reći da ih se četvrtkom okuplja veliki broj i to mladih, zabavnih, opuštenih. Uz pristojne cijene i posebnu ponudu koja uključuje nekoliko vrsta žestokih pića, vina, koktela i DJ-a koji pušta dobar soulful house, atmosfera je odlična. Naši su favoriti kokteli Old fashioned, Negroni i Moscow Mule, ali kanimo isprobati i ostale.

Dobra vijest iz Lokala je da i subota dobiva svoj program naziva Saturday Groove, a za ovu subotu, prvu u nizu, pripremaju “bar take over” featuring Highland Park whisky cocktails što znači da bar preuzima gost barmen i to Filip Pleteš koji je iskustvo miješanja pića stjecao od Royal Caribbeana i Nikki Beacha do vrhunskih hrvatskih restorana i barova. Filip je za ovu subotu osmislio i dva nova koktela koja će biti u ponudi naziva North&South i White Highland.

Zabavne večeri su u Lokalu, bilo da se radi o zagrijavanju ili o izlasku samom. Dobra hrana, pokoja kapljica i sjajno društvo – zar čovjeku išta više treba? Adresa je Šetalište Franja Tuđmana 1, Mlini, vrijeme početka četvrtkom već od 17,00 sati, a ulaz besplatan.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist