Aktualno

OFEL 2023 OKUPLJA ZNANSTVENU ELITU Jedna od vodećih regionalnih znanstvenih i stručnih konferencija u Dubrovniku!

OFEL 2023 OKUPLJA ZNANSTVENU ELITU Jedna od vodećih regionalnih znanstvenih i stručnih konferencija u Dubrovniku!

Jedanaestu godinu zaredom konferencija OFEL postaje središte znanstvene misli iz područja ekonomije, menadžmenta i poduzetništva. Ovogodišnje izdanje međunarodne znanstvene konferencije okupit će stotinjak istaknutih znanstvenika i stručnjaka iz regije i svijeta.

OFEL 2023 održava se u Dubrovniku 31. ožujka i 1. travnja na temu ‘The Dark Side of Management and Governance: Power, ideology, tensions, and destructive traits’, s fokusom na položaj i ulogu upravljačkih struktura u organizacijama 21. stoljeća iz perspektive ideologije i moći. Domaćini konferencije su CIRU – Centar za istraživanje i razvoj upravljanja, ESD – Economic and Social Development i Sveučilište u Dubrovniku.

Ključni govornici ovogodišnje konferencije su: profesor Viktor Dörfler s University of Strathclyde iz Velike Britanije koji će govoriti o izazovima koje donosi umjetna inteligencija vrhovnom menadžmentu i profesor Yariv Itzkovich, s Kinneret Academic College iz Izraela, koji će izložiti uzroke i posljedice devijantnih međuljudskih ponašanja u suvremenim organizacijama. Svoja izlaganja će imati i profesor Nebojša Stojčić, prorektor Sveučilišta u Dubrovniku, profesori Darko Tipurić, pročelnik Katedre za organizaciju i menadžment zagrebačkoga Ekonomskog fakulteta i dr.sc. Matija Marić, predsjednik organizacijskog odbora OFEL konferencije.

Program konferencije sastoji se od također i od niza paralelnih sesija na kojima će biti predstavljeni pomno odabrani znanstveni radovi koji zadovoljavaju kriterije međunarodnih standarda objavljivanja.
Poseban partner na ovoj konferenciji je Akademska mreža korporativnog upravljanja u jugoistočnoj Europi (SEECGAN), jedno od utjecajnijih udruženja znanstvenika i praktičara u vođenju i upravljanju organizacijama i poduzećima jugoistočne Europe.

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist