Aktualno

ODVJETNIK MATKA KLARIĆA ‘Fascinantno novinarsko ‘otkriće’ predstavlja poražavajuću činjenicu…’

Odvjetnik Dario Obradović poslao je u subotu još jedno priopćenje vezano za, kako kaže, najnovije medijske napade na načelnika PGP Gruda Matka Klarića. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Obzirom da se u pojedinim medijima i nakon očitovanja načelnika Matka Klarića od 1. studenog 2021. ponovno intenziviralo s medijskim napadima na načelnika PGP Gruda Matka Klarića, i to sa tekstovima na naslovnicama tih elektroničkih medija dajući time načelniku Klariću izuzetnu važnost i prednost u odnosu na sve ostale događaje i vijesti u državi i inozemstvu, želimo istaći sljedeće:
Fotografije načelnika Postaje granične policije koje se sada plasiraju kao krunski dokaz u nekakvom prijestupu su zapravo snimke sa najobičnijeg sastanka na graničnoj crti, a načelnik Klarić je imao više takvih sastanaka i svi su bili prethodno uredno prijavljeni i odobreni, kao i podnesena izvješća o istim, pa tako i sastanak koji je sada kao sporan za predsjednika Sindikata policijskih službenika Marija Puškarića. Sve gore navedeno može potvrditi i PU Dubrovačko-neretvanska.
Predmetne fotografije su višekratno puta pregledane od strane nadzornih službi tijekom provođenja postupka utvrđivanja eventualne odgovornosti načelnika Klarića u tom predmetu, a kojom prilikom je utvrđeno da u konkretnom slučaju nisu utvrđene nepravilnosti.
Dakle, fascinantno novinarsko ‘otkriće’ temeljeno na poluinformacijama gdina Puškarića, u stvari predstavlja poražavajuću činjenicu na koji se način pojedinim medijima koriste određene osobe radi ostvarivanja vlastitih interesa. Sve je to već viđeno prilikom prvostupanjskog odlučivanja Disciplinskog suda u Splitu u siječnju 2021. Iskreno se nadam da će se Disciplinskom sudu MUP-a dopustiti da se bez pritisaka medija i gore navedenog predsjednika sindikata donese pravovaljana odluka u predmetu Klarić.’

Pročitajte još

MOLBA DUNDA IVA Ako ovo pročita gospar koji mi je donio takujin u Stonu, neka mi se javi!

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Radovi u Sustjepanu odgođeni za sutra

Dulist

BRAVO MAJA I MIRKO, BRAVO SVI! Kupljen je još jedan prijeko potreban uređaj za bolnicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija