Aktualno

ODUŠEVLJENJU NIJE BILO KRAJA Ovako je Gabrielle Union pričala o Dubrovniku 2019.

ODUŠEVLJENJU NIJE BILO KRAJA Ovako je Gabrielle Union pričala o Dubrovniku 2019.

Američka glumica Gabrielle Union dvije godine nije progovarala o neugodnom incidentu koji joj se navodno dogodio u Dubrovniku. Otkrila je to u svojim memoarima ‘Imate li nešto jače’ gdje je zapisala kako je u jednom baru u Dubrovniku, za kojega je mislila da je ‘gay bar’, doživjela veliku količini mržnje i prijetnje nasiljem. Sa svojim je društvom, zapisala je, htjela popiti piće, no kad se osvrnula oko sebe vidjela je memorabilije Jima Crowa, dok su je osobe koje je doživjela kao neonaciste odmah zastrašile.

No, takvo nešto nije spominjala kada je te 2019. godine napustila Dubrovnik. Dapače, bila je oduševljena Dubrovnikom i Hrvatskom. U naš je grad, podsjetimo, došla s Jessicom Albom u sklopu festivala New Europe Market. Nakon odlaska iz Dubrovnika je u Monte Carlu svoje oduševljenje podijelila s novinarkom Nove TV.

-Dubrovnik dojmovi – predivno! Jednostavno predivna zemlja! Nevjerojatna hrana, prekrasni ljudi. K tome, veliki sam obožavatelj ‘Igre prijestolja’ i bila sam presretna što sam ušetala u njegovo kraljevstvo – otkrila je tada Gabrielle Union.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist