Županija

ODRŽAT ĆE SE U CAVTATU Najavljena ‘Proljetna konferencija 2022’ o zaštiti osobnih podataka

Protekle srijede u Palači Ranjina župan Nikola Dobroslavić i zamjenik Joško Cebalo te gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Ureda gradonačelnika Marijeta Hladilo sastali su se s ravnateljem agencije za zaštitu osobnih podataka Zdravkom Vukućem i njegovim zamjenikom Igorom Vuljem.

Ravnatelj AZOP-a domaćine je ovom prilikom izvijestio o planiranoj ‘Proljetnoj konferenciji 2022’, koja će u svibnju sljedeće godine biti održana u Cavtatu, a čiji je cilj unaprjeđenje ukupnog sustava zaštite osobnih podataka u RH, EU i svijetu u kontekstu očuvanja europskih demokratskih vrijednosti, jedinstvenog digitalnog tržišta, gospodarskog rasta i kibernetičke sigurnosti.

Župan Nikola Dobroslavić podržao je ideju da se ova konferencija održi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije u Cavtatu, dodavši kako smo uvijek znali biti dobri domaćini te smo tako opravdano i uvijek dosada bili jedna od najpoželjnijih destinacija kongresnog turizma. Ova važna konferencija, a i sve druge koje su pred nama u predstojećem razdoblju, a zbog pandemije protekle godine nisu mogle biti održavane, svakako će doprinijeti promociji naše županije kao kongresne destinacije, zaključio je župan.

Pročitajte još

Pelješkim mostom do sada prošlo više od 230 tisuća vozila

Dulist

ŽUPAN: Vatrogasci su i noćas obranili Slano od vatrene stihije. Čestitam im i zahvaljujem!

Dulist

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija