Županija

ODRŽAT ĆE SE U CAVTATU Najavljena ‘Proljetna konferencija 2022’ o zaštiti osobnih podataka

ODRŽAT ĆE SE U CAVTATU Najavljena 'Proljetna konferencija 2022' o zaštiti osobnih podataka

Protekle srijede u Palači Ranjina župan Nikola Dobroslavić i zamjenik Joško Cebalo te gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Ureda gradonačelnika Marijeta Hladilo sastali su se s ravnateljem agencije za zaštitu osobnih podataka Zdravkom Vukućem i njegovim zamjenikom Igorom Vuljem.

Ravnatelj AZOP-a domaćine je ovom prilikom izvijestio o planiranoj ‘Proljetnoj konferenciji 2022’, koja će u svibnju sljedeće godine biti održana u Cavtatu, a čiji je cilj unaprjeđenje ukupnog sustava zaštite osobnih podataka u RH, EU i svijetu u kontekstu očuvanja europskih demokratskih vrijednosti, jedinstvenog digitalnog tržišta, gospodarskog rasta i kibernetičke sigurnosti.

Župan Nikola Dobroslavić podržao je ideju da se ova konferencija održi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije u Cavtatu, dodavši kako smo uvijek znali biti dobri domaćini te smo tako opravdano i uvijek dosada bili jedna od najpoželjnijih destinacija kongresnog turizma. Ova važna konferencija, a i sve druge koje su pred nama u predstojećem razdoblju, a zbog pandemije protekle godine nisu mogle biti održavane, svakako će doprinijeti promociji naše županije kao kongresne destinacije, zaključio je župan.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist