Kultura

Održano predavanje ‘Kultovi: zamke i opasnosti’

Vinko Rožić Kultovi

 Predavanjem „Kultovi: zamke i opasnosti“ mr. Vinka Rožića održanom ovog petka, 20. lipnja u dvorani Ivana Pavla II u samostanu Sv. Klare Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije započelo je svoj program „Deset Božjih zapovjedi“.

Nakon to je ispred organizatora Angelina Tadić pozdravila okupljene, predavač, mr Vinko Rožić, inače vrstan poznavatelj psihologije, vrlo je iscrpno i nadahnuto napravio uvodno razmatranje o razlozima nastanka kultova u današnje vrijeme, o odnosu pojedinca i autoriteta koji mu nameće svoja razmišljanja i teoriju, zatim upoznao okupljene sa raznim kultovima koji djeluju u naša vremena, njihovim teorijama, nastancima, djelovanju, ali i razlozima nestanka. Nakon ovog prvog predavanja, po najavama, slijedi niz novih tijekom godine, gosti predavači bit će s područja Dubrovačke biskupije, a teme će biti iz psihologije, sociologije, medija, filozofije, te mnoge druge, a sve razmatranjem kroz dileme i zastranjivanja od 10 Božjih zapovijedi.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Bogati program za osamnaestu Noć muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

Od tombole do predavanja – kako je protekla konavoska Noć muzeja?

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija